Tips för att designa din egen hemsida

Vi har suttit under många år och skapat webbsidor och nu kom vi till denna lilla plats på nätet, och tänkte att det var dags att ge lite gratis information om vad vi har tagit med oss genom åren gällande tips på att designa en bra och egen hemsida. Nu har den moderna tidens design tagit över och det gäller verkligen att hänga med i vad som gäller för dagen, mockup-654585_960_720för imorgon kan det vara något nytt på gång. När du ska skapa en bra design för din egen hemsida är den första viktiga punkten om du ska ha en privat hemsida eller om det ska vara en sida för ett företag.

Ska du skapa en design för ditt eget företag gäller det att tänka rätt även inom marknadsföringskonceptet, vilket du inte kommer att ha så mycket med att göra om du skapar en design för en privat hemsida. Hur som helst finns det några viktiga faktorer som kommer att spela in oavsett vilken hemsida som du ska skapa. Här handlar det då i första hand om att välja en responsiv design som kan visas även i mobila enheter. Utan det står sig alla mycket slätt på nätet idag och kommer heller inte att nå några högre resultat i sökmotorerna.

När det handlar om övrig design gäller det att göra din sida attraktiv för dina besökare, och detta gör du alltid genom att visa ett klart och tydligt budskap utan för många funktioner och färger. Sedan ska du även givetvis se till att du håller de avstånd som behövs mellan text, bilder och rubriker, så att sidan blir så tydlig och lättläst som möjligt i dina läsares ögon. Annat som spelar in på en bra design som du inte ser är att din hemsida är optimerad för sökmotorerna på det sätt som är brukligt.

Post A Comment