På denna sida kommer du att hitta massor av information gällande hur det går till att skapa olika hemsidor, samt hur viktigt det är med webbdesign i dagens moderna värld. Du kommer även att få ta del i hur det går till att blidka sökmotorerna när det gäller att nå höga placeringar i dessa. På så sätt hoppas vi kunna sprida information samt skapa en debatt om detta på nätet. Hos oss kommer du även att kunna läsa olika inlägg och poster, som förhoppningsvis även kommer att sprida information inom samma område. När det gäller just att skapa hemsidor och modern webbdesign finns det mycket information på nätet. En del av denna är bra, medan annan är rent falsk och vilseledande.

Hos oss på denna sida kommer du alltid att få bra och riktig information av oss. De poster och eventuella kommentarer som du finner hos oss kan vi tyvärr inte garantera riktigheten i, men hoppas att de som skriver sina inlägg på denna sida verkligen vet vad de talar om. Hos oss kommer du att kunna ta del av informationen om webbdesign och hur det går till att skapa en hemsida på det grundläggande planet. Skulle vi gå in på allt i detaljnivå skulle vi tyvärr aldrig bli klara med vårt arbete.

Vi som driver denna sida är ett gäng bestående av Internet-intresserade människor gällande just design och hur det går till att påverka människor till att besöka sidor på nätet och utföra olika handlingar. Vi hoppas att du som besöker oss kan ta del av informationen och få nytta av den. Har du kommentarer är det bara att göra ett inlägg, så ska vi se till att vi eller någon annan besökare svarar på dina frågor. På så sätt hoppas vi att detta blir en levande sida på nätet med många besökare.